Me të brendshme të kuqe dhe i shtrirë në tokë…Pamje nga momenti i arr’estimit të ‘Zogut të Tiranës’

Me të brendshme të kuqe dhe i shtrirë në tokë…Pamje nga momenti i arr’estimit të ‘Zogut të Tiranës’

Gazetarja e Report Tv, Xhensila Kodra ka siguruar foto nga momenti i arr’estimit në flagrancë të Hermes Nikaj, i njohur si “Zogu i Tiranës një ditë më parë në një hotel në autostradën “Tiranë-Durrës“. Mësohet se në momentin e arr’estimit, Hermesi nuk ka qenë i vetëm në dhomë, por së bashku me një vajzë dhe një klient ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: