Më tha pse ma ngacmon mamin! 38 vjeçari çmend policinë me dëshminë per marrjen e jetes se vogelushit

Më tha pse ma ngacmon mamin! 38 vjeçari çmend policinë me dëshminë per marrjen e jetes se vogelushit

Sapo është zbardhur dë sh mia e 38-vjeçarit Klodian Çalamani që i mori j eten një 8-vjeçar në Fier. Pasi u ar re stua, Çalamani u mor në pyetje nga drejtori i policisë së Fierit dhe një p rok uror, duke thënë se i m i uri e kishte sh a rë, madje dhe e kishte aku z uar se i kishte ng ac muar të ëmën.

“Sot më datë 16 nëntor 2021, rreth orëve të mëngjesit ora 8 apo 9, nuk e di unë ndodhesha në shtëpinë time dhe më vjen djali i vogël të cilit nuk ja di emrin, por e njof që është djali i F. i cili filloi të më sh a n te. Unë në këtë kohë isha duke punuar me kazëm tek oborri i shtëpisë time dhe ai erdhi afër te porta, në një distancë një metër larg nga unë.”-tha ai.

Në këtë moment duket se ka ndodhur edhe e gjithë ngjarja, ku 38-vjeçari tregon me detaje si e ka g o di tur djalin dy herë pas koke duke i shkaktuar vd e kj en. Pasi e ka g o d itur fëmijës i ka l i d hur duart mbrapa me një lidhëse këpucësh dhe e ka hedhur në gropë dhe mbuluar.

“Më pas qëndrova në shtëpi, në oborrin e shtëpisë time dhe nuk kam lëvizur fare prej saj. Nuk më ka parë asnjë person dhe nuk i kam treguar asnjë personi.”-tregoi ai.

Ndërkohë që sot nuk ka pranuar që të flasë sërish duke u mjaftuar vetëm me fjalët: Ajo që ndodhi, ndodhi! Unë do bëj b u rg tani!