‘Më vinte turp, por pastaj e bëra’, Emina tregon çfarë i kërkoi burri për herë të parë në natën e martesës

‘Më vinte turp, por pastaj e bëra’, Emina tregon çfarë i kërkoi burri për herë të parë në natën e martesës

‘Më vinte turp, por pastaj e bëra’, Emina tregon çfarë i kërkoi burri për herë të parë në natën e martesës..Modelja shqiptare ka rrëfyer se është ndjerë në siklet nga kërkesa e çuditshme që i ka bërë burri duke i kërkuar që të vishej me një palë rroba të qarta dhe tërheqëse.Ajo pastaj tregon se si ai i kishte kërkuar që të provonin një pozitë të re në krevat,ajo njëher kishte qenë e turpëruar por pastaj e kishte provuar dhe thotë se ishte kënaqur mjaftë…Për më tepër sh/t ypni re k/la men më posh.të dhe ju ha pet vidjo e saj: