“Më vjen turp që jam shqiptare”, gruaja shpërthen ndaj vendlindjes: Fati më ndihmoi që u martova me një italian (Video)

“Paragjykimi është një qëndrim i pabazuar, një mënyrë mendimi e ngurtë dhe zakonisht negative ndaj dikujt e diçkaje.”Ky është përkufizimi më i plotë sipas sociologëve dhe psikologëve për paragjykimin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht.Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian tallej me vendin tonë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on