Media në zi, ndahet nga jeta gazetari shqiptar

Tashmë ai nuk jeton më. Ditën e djeshme është ndarë nga jeta në moshën 78-vjeçare gazetari i mirënjohur Sotiraq Gjordeni.Lajmin për ndarjen nga jeta të ish-korrespondentit të Agjencisë Telegrafike Shqiptare, e ka dhënë Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, dega Durrës.Në dhjetor të 2017, Unioni i Gazetarëve e kanë nderuar me ‘Certifikatë Mirënjohjeje’ për rolin dhe kontributin e tij të çmuar në raportimin me vërtetësi të ngjarjeve dhe realiteteve të Durrësit para dhe gjatë viteve ’90 ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: