Mediat Serbe: Qeveria e Kosovës me Hotin prap në duar të Serbisë, Shqiptarët në gjunjë

Për dallim nga ajo e mëparshmja, kjo qeveri do të varet nga Lista Serbe. Që do të thotë se sa herë që Lista Serbe nuk arrin të besojë, kjo qeveri mund të bjerë. Ky nuk ishte rasti me qeverinë e mëparshme, e cila nuk varej nga votat serbe. Së dyti, në këtë qeveri, Lista Serbe luftoi për të patur një Zëvendëskryeministër dhe u sigurua që komuniteti serb mban poste në çdo nivel sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon e me poshtme: