Mendoi se ishte një monedhë “e çuditshme”, djali tmer rohet pasi zbuloi çfarë ishte kur e tërhoqi (Foto)

Shpesh kurioziteti na çon të shqyrtojmë edhe gjërat më të parëndësishme që mund të shohim në rrugë, kështu bëri edhe Mike Corriero, një amerikan i ri i cili pa një gjë të çuditshme në mur, e tërhoqi dhe ajo që zbuloi ishte paska e frikshme.

Ai vuri re një objekt të çuditshëm në murin e kopshtit të tij që në pamje të parë dukej si një monedhë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: