“Mendova që shefi 53vjeçar është i dobët në Shtrat,ia dhashë për një natë,por më cmontoi derisa …”

Një 22 vjeçare ka treguar se pati kontakt see ks me shefin 53vjeçar duke menduar qe ai është i doobët ne sshtrat,por vajzës nga Shqipëria i doli diçka tjetër kur ia filloj “puunës” me 57 vjeqarin i cili sipas saj ishte si një maakinë.“Nuk e besova Por gjithçka doli ndryshe kur e pash dhe e testova, dhe nuk po mundem qe te ndahem nga ai sepse ai gjithmone me.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju