Menduan se ishte një shpellë, “luajtën mendsh” kur u futën brenda!

Menduan se ishte një shpellë, “luajtën mendsh” kur u futën brenda!

Të gjithë e dimë se Australia është një vend shumë i veçantë, jo vetëm për kafshët ekzotike dhe të rrezikshme, por edhe për klimën e saj të vështirë që ka sjellë më së miri zgjuarsinë njerëzore, siç është ky “qytet” i mrekullueshëm nëntokësor i ndërtuar në mes të shkretëtirës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje vide,on: