Mërgim Lushtaku “milioneri’ 33 vjecar: 54 mijë Eur të hyra në vit, aksione në katër fabrika

Mërgim Lushtaku “milioneri’ 33 vjecar: 54 mijë Eur të hyra në vit, aksione në katër fabrika
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku ka deklaruar pasuri të luajtshme një veturë në vlerë 18 mijë euro, derisa nuk ka deklruar fare pasuri të paluajtshme.

Ai pagë vjetore për vete ka deklaruar mbi 24 mijë euro, derisa bashkëshortja e tij që punon në Vala, ka pagë vjetore mbi 30 mijë euro.
Lushtaku ka deklaruar aksione në katër firma. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!