Mërgimtari shqiptar v rau gruan e tij, arsyeja do t`ju habisë!

Rr.ëfimi i prindërve mbi a nkthin që po përjetojnë pasi dhëndëri ua v rau vajzën e tyre me a rsyetimin se ajo nuk ishte e v irgjër. Të fejuarën e kishte v rarë pasi kishte h ulumtuar në internet mbi v irgjërinë e femrës dhe me pas kishte filluar ti v uante s imptomat p sikotike duke i thënë asaj se nuk ishte e v irgjër.10 vjet b urg ka vendosur ta d ënojë një gj ykatë britanike 32-vjeçarin shqiptar A.R me p’oshtë shihni pamjet.