Mërgimtarit E Sjellë Veturën Në Kosovë Për Ta Servisuar, Por E Pabesueshme Çfarë I Ndodhi Në Terminal

Unë i kam ofruar dokumentet se vetura do të kthehet përsëri në Zvicër pas servisimit.”, tha ai për Indeksonline.“Unë po detyrohem ta humbas punën dhe të shkoj në Kosovë për shkak të kësaj çështje. Nesër do të udhëtoj prapë në Kosovë.”, u shprehë ai.Vetura ka arritur të kaloj shtete të ndryshme dhe nuk ishte ndalur në asnjë vend, por në Kosovë është ndalur pasi doganierët nuk i kanë besuar se vetura do të kthehet në Zvicërr.Shtyp ne rkel ame dhe lexo lajmin ep lote.