Merita nuk po mund të pajtohet ende me humbjen e burrit, kjo pamje do t’ua këput shpirtin

Merita nuk po mund të pajtohet ende me humbjen e burrit, kjo pamje do t’ua këput shpirtin

Merita po e përjeton rëndë mungesën e burrit.

Gruaja e Arian Dacit nuk po mund të pajtohet ende me vdekjen e bashkëshortit.Dhimbja është aq e madhe për familjarët, në veçanti gruan e tij e cila kohë pas kohe po bën dedikime për bashkëshortin e ndjerë, shkruan “Kosovarja”.
Në këtë fundvit ajo po e përjeton më shumë mungesën e tij, teksa ka ndarë një imazh me ndjekësit e saj ja dhe video e keni me poshte: