Merkel: Albin Kurti ka përkrahjen time personale për kapjen e hajnave dhe ja kur do liberalizohen vizat…

Jemi me ty në luf tën kundër ko rrupsionit, do t’iu ndihmojmë në planin ambicioz për reformaMerkel: Albin Kurti Ka Përkrahjen Time Personale Për Kapjen E HajnaveSot, gjatë ditës Kancelarja Angela Merkel dhe Kryeministri Albin Kurti patën një bisedë telefonike.Gjatë bisedës ata shkëmbyen mendime për marrëdhëniet e ngushta bilaterale, përafrimin e reformave të Kosovës me Bashkimin Evropian, si dhe për situatën në rajon, shkruan Kosova Post. Mos e Humb / Hap linkun e rradhës për më shumë duke e hap rek lamen me poshte.