Merr formë mjekra e Kryeministrit Rama, e ngjashme me atë të Ismail Qemalit

Merr formë mjekra e Kryeministrit Rama, e ngjashme me atë të Ismail Qemalit

Pamja e kryeministrit Rama u ka rënë në sy të gjithëve. Prej kohësh shefi i qeverisë është shfaqur në publik me mjekër. Madje edhe në disa takime të rëndësishme që ka pasur javët e fundit jashtë vendit, nuk ka bërë asnjë ndryshim.Mjekra ka marrë formë dhe është thuajse e ngjashme me atë të Ismail Qemalit. Vetë Rama e ka thënë edhe publikisht se është kryeministri më i mirë i 100 viteve të fundit. Ndërsa po publikisht e ka pranuar se Ismail Qemali ka qenë një frymëzim për të shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: