Merret vendimi i papritur/ Produksioni heq Erin dhe Dorin, del momenti i zënkës së bujshme: Ore kokëpalarë

Një sh err i t urpshëm ka ndodhur me Erit dhe Dorit djalit të ri në Përputhen.

She rri i cili nisi me një koment b anal, dhe është i pajust ifikuar, nisi pas një de bati në studio me hyrjen e Dorit.

Eri pasi doli nga studio për tu qetësuar tha për Dorin se: Po e mbroja, se thashë kam hyrë vetë i ri dhe e di ca p resioni ka. ai e ka bërë për vemendje.

Por pavarësisht kësaj Eri shkon sërish ‘të sqarohet’ me Dorin e pyet: ca ke ti për punë e l eshit ore kokëpalarë.
Pas kësaj sh erri mes tyre degj en eroi në pë rpla sje fizike që kërkoi dhe nd ërhy rjen e konkurrentëve dhe stafit mbështetës të Top Channel.