Mes pëllumbave fshihet një mace, vetëm më symprehtit mund ta dallojnë shpejt (Video)

Më 29 tetor kafshë-dashësit rreth e qark botës festojnë bashkë me macet e tyre. Pa dallim ngjyre, përmasash etj.Për të rritur ndërgjegjësimin rreth numrit të madh të maceve që kanë nëvojë për një shtëpi ku të jetojnë rreth e qark globit, aktivisti Colleen Paige ka krijuar një iluzion optik për markën e ushqimeve për kafshë Natures Menu ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: