Meteorologët paralajmërojnë ura.gan në Gjermani (VIDEO)

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Sipas shembujve aktualë të motit, shpërthimet e uraganit me një shpejtësi mbi 120 kilometra në orë priten në Gjermani, ndërkaq nata e së hënës pritet të jetë nata më e rrezikshme. PEr te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte:

Video KEtu