Mevlani mes dy vajzash ne Perputhen, nis “përballjen“ me Ledjanën

Javën e kaluar Ledjana dhe Antonela zgjodhen Mevlanin për të dalë në takim, por ishte ky i fundit që duhej të zgjidhte mes të dyjave.

Ai zgjodhi Antonelën, çka shkaktoi reagim të as hpër nga Ledjana.

Në emisionin e sotëm të prime Përputhen, Mevlani ka sqaruar Ledjanën sepse zgjodhi Antonelën. Biseda mes tyre pati edhe ten sion.

Ledjana tha se e ndinte veten të lë nduar.

Pjësë nga diskutimi

Mevlani: Kur nuk je e zonja ta merr tjetra

Ledjana: E ke parë veten tëndë

Mevlani: Pse je e aca ruar

Ledjana: Jam aca ruar sepse bëra një zgjedhje dhe zgjodha emrin tënd

Mevlani: Do të vij radha edhe ty, mos u egë rso

Ledjana: Ke f rikë ti

Mevlani: Te iku lumturia sepse zgjodha Antonelën

Ledjana: Se mos pret që vij të të hid hem në qafë. Të duket vetja i lumtur se ke dy goca që zihen për ty. Të duket vetja si princi