“Mezi po pres të hyjë ndonjë mashkull single”, Fifi lë pa fjalë produksionin dhe bën kërkesën e papritur

“Mezi po pres të hyjë ndonjë mashkull single”, Fifi lë pa fjalë produksionin dhe bën kërkesën e papritur

Teksa po bisedonte në dhomën e gjumit me Ilirin dhe Granitin, Fifi tha se mezi po pret që brenda shtëpisë së ‘Big Brother VIP’ të hyjë një mashkull ‘single’. /pamje meP0SHT

“Mezi po pres me hy ndonjë mashkull o Ilir, ndonjë mashkull single”, tha Fifi.

Teksa po flisnin se sa banore femra dhe sa meshkuj janë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Fifi afron më shumë mikrofonin dhe thotë: “Produksioni dy meshkuj me i fut brenda”.

Në ato momente Iliri thotë për Granitin se është “tokë e zënë”, ndërsa këngëtarja e dashur për publikun shton direkt: “Ai është single”. /pamje meP0SHT