Migjen Kelmendi “Godet“ Albin Kurtin: O Shqiptarë Albini Është ‘Tregtar Flamujsh’ Në Familjen E Tij Kurr…

Migjen Kelmendi e ka quajtur tre.gtar flamujsh Albin Kurtin. Kelmendi beson se në familjen e Kurtit kurrë s’është folur për flamur e Bashkim Kombëtar, përndryshe “nuk do të lu.ante kështu me ndj.enja njerëzish”, shkruan Zeri. ”Tregtarët e flamujve, ky komb e kjo shoqëri i njeh moti. Kanë luajtë edhe përpara me flamuj. Albin Kurti po luan me flamuj.Nuk është mirë me luajt me flamuj, me emocione të njerëzve, me idealin e bashkimit…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni