Mihrija Naimi: Mbulesa nuk është e jona, qe i’u kallxojnë mërgimtarët, Na duhet me hec nga evropa!

Ai gjithashtu tha se nëse doni me vërtetu, pyetni mërgimtarët që i’u kanë ardhur tek ju në pushime në Kosovë, e ata i’u tregojnë se si duhet një grua të duket jashtë shtëpisë.

Ai përsëri tha se duhet të merrni mësim tek Mihrija me një veshje elegante, që e rralla grua mund ta bëjë këtë kombinim të veshjes dhe thotë se e kam yllin më të madh të botës Mihrijën, përfundoi Naim Abazi sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: