Mihrije Braha: Refuzova 1 milionë dollar nga një mashkull, nuk e ndërroi me as një Naimin

Mihrije Braha: Refuzova 1 milionë dollar nga një mashkull, nuk e ndërroi me as një Naimin.Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë të ftuar në emisionin “Shiko kush Luan”, drejtuar nga Luana Vjollca. Shiko videjon duke shtypur mbi rekl,a men me poshte.Gjatë emisionit, në një nga rubrikat, Mihrijes iu shfaqen në ekranë 3 personazhe nga estrada.Por, në një moment ajo thotë:. Shiko videjon duke shtypur mbi rekl,a men me poshte