Mikullovci: Unë i thash mirëdita Behgjet Pa.collit, nuk më foli se s’ekzistoj për të (Video)

Mikullovci: Unë i thash mirëdita Behgjet Pa.collit, nuk më foli se s’ekzistoj për të (Video)

Ish-deputeti i VV’së, Adem Mikullovci, ka rrëfyer për një moment të pak ëndshëm në jetën e tij.Mikullovci ka treguar se si një ditë ishte injoruar nga Behgjet Pac olli edhe përkundër faktit se e kishte përshëndetur në hotelin e tij.Një ditë duke kaluar nga hoteli i tij e pashë Behgjet Paco llin, dhe i thashë mirëdita, ai veq shikoi okolla, as nuk më pa. Po s’më sheh, s’ekzistoj për të” tregon Mikullovci shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: