Milaim Zeka: Do t’i ndihmoj Albin Kurtit që ta arrestoj vëllaun e Kadri Veselit. Ja pse

Milaim Zeka në emisionin Kojshia Show ka folur edhe për vëllaun e Kadri Veselit që sipas tij ai është në punë në një institucion por nuk shkon asnjëherë në punë. Në minuten e 34 tha do t’i ndihmojë Albin Kurtit që ta aërrestoj vëllaun e Kadri Veseit. SHiko Videon:ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: