Milaim Zeka e quan Haki Abazin koronavirus, e Albin Kurtin e krahason me Enver Hoxhën

Milaim Zeka e ka quajtur zëvëndëskryministrin në largim, Haki Abazin si koronavirus të kësaj qeverie, derisa Albin Kurtin e ka krahasuar me Enver Hoxhën.“Haki Abazi është koronavirusi i kësaj qeverie. Ai është maestro e thurjes së intrigave duke e rrejt Albinin, duke i thanë që i njoh do amerikanë. Albini ka ra totalisht nën ndikimin e njerëzve si Haki Abazi dhe disa këshilltarve të tij vendor e nga Tirana, për konfrontimin e tij të pashëmbyllt në histori sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: