Milaim Zeka: Kuku për neve e për Kosovën tonë ku edhe Isa Mustafa u ba me lu k qe me këtë popull e me ketë vend

Ish deputeti i Kosovës Milaim Zeka ka reaguar ashpër pasi që Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës nuk kanë arritur marrëveshje për formimin e Qeverisë.

Zeka i cili njihet për gjuhën e tij vullgare ka thënë që i ka ardhë dita edhe Isa Mustafes me lu ko*e me popullin e vet shtype rekl,am dhe shiko vide,on: