Milaim Zekës i ndrron jete personi me i dashur

Ka ndërruar jetë nipi i Milaim Zekës, Denis Gollubovci.

Postimi i familjarit;Familjar dhe miq të dashur😢Sot u ndal së rrahuri zemra e birit tonë(Denis Gollubovci)
U shua një ëngjull qe aq shumë e donte jetën.Denis biri im ike duke na lënë të pikëlluar përjetësisht..Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju