Milaimi ‘gjuan’ hapur Luana Vjollcën,”kallet” pas saj:”Po të kisha çdo natë në krevat do të…

Kohë më parë Milaim Zeka zgjodhi Luana Vjollcën si femrën më të pëlqyer për të kaluar një natë, por ai e ka takuar moderatoren dhe nuk mungojnë komplimentet për të.Milaim Zeka është takuar me Luana Vjollcën, të preferuarën e tij dhe nuk ka nguruar të realizojë një pozë. Kryetari i Partisë Euroatlantika e Kosovës ka publikuar foton në rrjete sociale, ku “liget” pas saj duke thene deklarata te nxehta pas saj..”Po te kisha ne shtrat cdo nate dhe do ta …”Per me teper shikoni videon e tij ku flet , shty peni re kla amen me po shte dhe ju hapen pamjet: