Miliaderi Shqiptar bën gjestin e madh për Shqipërinë, ja çfarë dhuron (Video)

Shumë biznese e individë kanë dhuruar nd.ihma për të pre.kurit nga pasojat e tër.metit në Shqipëri. Një kontribut i madh ka ardhur së fundmi nga Lazim Destani, biznesmen, babai i aktorit shqiptar Blerim Destanit. Kompania e tij Ecolog International ka dhuruar ndi.hma për njerëzit e pr.ekur nga tër.meti në Shqipëri. Pas mesnatës janë nisur nga Tetova 3 kamionë 12 tonesh dhe një furgon që pritet të mbërrijnë në Durrës për t’ju dor.ëzuar Shtabit të Emer.gjencës Ci.vile.