Milio neri britanik i lë shqiptarit të gjithë p asurinë e tij marr amendëse

Milio neri britanik i lë shqiptarit të gjithë p asurinë e tij marr amendëse

Duket se histori filmash, por një shqiptar dhe e dashura e tij janë bërë mi lionerë, pasi një i moshuar britanik u ka lënë të gjithë pas urinë e tij.
Agon Berisha dhe Karla Evans jetonin me qera në shtëpinë e Wynford Hodge në Pembrokshire dhe u kujdesën për të derisa ndërroi jetë në moshën 94 vjeçare.

Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vazhdo me pamjet pas pak sekondave