Milioneri i cili ofron 300.000 euro, për atë që pranon të martohet me vajzën e tij! (Video)

Arnon Rodthong, 58 vjeç, i cili zotëron një fermë të begatë të frutave në provincën Chuphon, të Tajlandës jugore, ka marrë çështjen e së ardhmes e së bijës së tij Karnista në duart e veta. Në ofertën e tij të çuditshme, Rodthong nxjerr në pah se vajza e tij, që e ndihmon të drejtojë biznesin familjar, flet gjuhën angleze dhe … për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën