Ministri të veçanta Kosovë-Shqipëri? Mediat kosovare japin lajmin e madh për Albin Kurtin dhe Ramën

Ditë më parë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka deklaruar se në takimin me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili në zgjedhjet e 6 tetorit doli fitues, do t’i propozojë ministri të veçanta të të dyja vendeve me qëllim të përmirësimi të marrëdhënieve në mes shteteve shqiptare shtype rekl,am dhe shiko vide,on