Miss Serbia në foto me reperin e njohur kosovar

Miss Serbia në foto me reperin e njohur kosovar

Biondja Irina Jovanka ka përfaqësuar Serbinë në ‘Miss Freedom of the World’, dhe ajo që ka qenë e veçantë ishte fakti se ajo bëri shqiponjën me duar, duke ngritur reagime të shumta.

Bukuroshja serbe duket se qenka një fanse e Ghetto Geasyt, ajo ishte prezente në një nga koncertet të reperit kosovar ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: