Miss Serbia: Policët nga Kosova janë shumë miqësorë, nuk ka si ata në Ballkan

Miss Serbia: Policët nga Kosova janë shumë miqësorë, nuk ka si ata në Ballkan

Në eventin “Miss Freedom of the World” që u mbajt në Kosovë, ishin përfaqësuese të 21 shteteve nga e gjithë bota, teksa pjesëmarrëse ishte edhe Miss Serbia, Irina Jovanka.Ajo që ra në sy ishte se Irina nuk hezitoi të bënte simbolin e shqiponjës dhe të provonte të fliste gjuhën shqipe.Ajo së fundmi është paraqitur përkrah një polici të Kosovës ku ka pasë fjalë shumë të mira për të ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: