Misteri i he lmimit të çiftit në Librazhd, Olsi sqaron mes lotëve të vërtetën

Misteri i he lmimit të çiftit në Librazhd, Olsi sqaron mes lotëve të vërtetën

Pas dy ditësh në k oma, Olsi vetëm dje ka mundur të ndërgjegjësohet.“Ne hëngrëm darkë me familjen dhe vajtëm e u shtrimë. Morëm edhe një mangall me prush e vendosëm në dhomë dhe kaq. Asgjë tjetër nuk mbaj mend. Se si më kanë dërguar në sp ital, se kush më ka dërguar nuk di fare asgjë”, tregoi ai ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: