Mjekët nuk i dhanë mundësi për mbijetesë, binjaket sfidojnë çdo shans

Një nënë ka zbuluar se si binjaket e saj 17 muajshe sfiduan çdo shans pasi mjekët i thanë se nuk kishin thuajse fare mundësi për të mbijetuar.Kur ishte shtatzënë Claire Mowforth mori lajmin nga mjekët se foshnjat e saj kishin osteogjenezë imperfekta (OI) ose e thënë ndryshe sëmundjen e eshtrave. Skanerët treguan se binjaket kishin pësuar thyerje të kockave ndërsa ishin akoma në bark dhe mjekët paralajmëruan 34-vjeçaren dhe bashkëshortin e saj, Phil se nuk do ia dilnin mbanë shtipe relamne meposhte dhe shiko pamjet.