Mjekët paralajmërojnë për një sëmundje të ngjashme me koronavirusin që po infekton fëmijët

Në një alarm lëshuar nga mjekët, shefat e shëndetit dhe bordi i NHS në Londër shkruhej: “Ekziston një shqetësim në rritje se një sindrom inflamator i lidhur me [COVID-19] po shfaqet tek fëmijët në Mbretërinë e Bashkuar”, shkruan Daily Mail.

“Gjatë tri javëve të fundit ka pasur një rritje të dukshme të numrit të fëmijëve të të gjitha moshave që paraqisnin gjendje inflamatore shumë-sistemore, që kërkon kujdes intensiv”.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME