Mjekja kosovare që po i shëron pacientat duke ia m.arrë…

Mjekja kosovare që po i shëron pacientat duke ia m.arrë…

Ajo është bukuroshja e zgjedhur “Miss Grand Kosova 2014”, e cila po tregohet e suksesshme në çdo aspekt të jetës, falë bukurisë që e ka dhunti nga natyra dhe punës së saj të palodhshme. Nailja ka hobi muzikën, sportin dhe vallëzimin dhe ka synime të qarta që të jetë një yll në të ardhmen për rezultatet që synon të arrijë.Ajo punon si infermiere Zvicër dhe studion mjekësinë. Dhe vërtetë s’ka më bukur se të kesh bukurinë e jashtme dhe atë shpirtërore.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju