Mjekja maqedonase del kundër gjuhës shqipe: Mjaft më!

Mjekja maqedonase Marina Atanaskoska në pofilin e saj në Fejsbuk ka shprehur gjuhë të urr ejtjes, shkruan news33 përcjell Gazeta Express. Ajo në profilin e saj ka rea guar me gjuhë urr ejtje ndaj vendosjes së një tabele dygjuhësore në Poliklinikën e Draçevës.
Postimi i mjekes maqedonase ne Facebook
Ajo ak uzon se ne shqiptarët po u marrim gjithçka që kanë maqedonasit në shtet.
“Tabelë dygjuhësore në poliklinikën në Draçevë në kohë korone…. po shkëlqejmë Le t’ju vijë turp! Na shkelët, na shkelët! Mjaft e kemi nga ju!!!. Dëshironi gjithçka që është maqedonase që të mos ekzistojë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1de0n