Mjeku Gjerman: Në Hamburg Askush Nuk Vdiq Nga Coronavirusi (Video)

Ekzaminuesi i njohur mjekësor përkatësisht mjeku i Mjekësisë Ligjore i Hamburgut, Klaus Püschel, e konsideron të ekzagjeruar frikën ndaj coronavirusit.Ai dhe ekipi i tij bënë autopsinë e të vdekurve në Hamburg, dhe zbuluan se virusi ishte vetëm “goditja e fundit” në këto raste.Siç shkruajnë mediat gjermane, përcjell Telegrafi, ai ka thënë se deri më tani, asnjë person i vetëm me asnjë sëmundje të mëparshme nuk ka vdekur nga virusi në Hamburg.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: