Mjeku Shqiptar Ne Gjermani Vjen Me Nje Deklarate Qe Shokon Gjithe Opinionin, Ja Cka Eshte Koronavirusi

Erion Dasho Drejtor i Shëndetit dhe Inovacionit në Franfkfurt, ka rrëfyer se pandemia e koronavirusit nuk është një hata siç e kanë bërë shumë njerëz duke ngjallur panik, por thjesht një sëmundje.

Këtë thënie ai e referon edhe tek shembujt e pandemive të kaluara dhe në mënyrën si janë kaluar duke kthyer më pas gjithçka në normalitet.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: