Mjerë ata meshkuj që do të ndalen nga këto dy police, do ta harrojnë gjobën (Video)

Mjerë ata meshkuj që do të ndalen nga këto dy police, do ta harrojnë gjobën (Video)

Puna e policisë në Kosovë llogaritet më shumë si një punë për meshkuj, por ka edhe femra që ushtrojnë këtë profesion me shumë përkushtim.Në Kosovë dita e ditës po rritet interesimi për femrat që të bëhen police.Madje, ka nga ato që janë edhe shumë të bukura, si këto dyja që mund t’i shihni në videon e mëposhtme shtype rekl,am dhe shiko vide,on: