Mjerë ata meshkuj që do të ndalen nga kjo police, do ta harrojnë gjobën

Puna e policisë në Kosovë llogaritet më shumë si një punë për meshkuj, por ka edhe femra që ushtrojnë këtë profesion me shumë përkushtim.Në Kosovë dita e ditës po rritet interesimi për femrat që të bëhen police.Madje, ka nga ato që janë edhe shumë të bukura, si këto dyja që mund t’i shihni në videon e mëposhtme shtype rekl,am dhe shiko vide,on: