Mjeshtër të ujit, ngrohjesh e mjekë, Gjermania po i kërkon plot 472 mijë punëtorë, këto janë kushtet

Mjeshtrit e ujit, të ngrohjes dhe pajisjeve për ajrin e kondicionuar janë zanatet më të kërkuara në Gjermani, thuhet në analizën e Agjencisë Federale gjermane për Punësim.

Siç raporton RTL.de, ekzistojnë afro 472 mijë vende të lira pune në Gjermani, shumica prej tyre në sektorë të ndryshëm të prodhimtarisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on