Modelja bind 23-vjeçarin të shfryjë “muskujt” e të sh pëtojë jetën

Modelja bind 23-vjeçarin të shfryjë “muskujt” e të sh pëtojë jetën

23-vjeçari nga Rusia, Kiril Tereshin, r rez ikonte të vd i ste po të mos hiqte muskujt e rremë që kishte vënë në trup.
Kirurgët thanë se Kirili kishte inj ektuar 3 litra nga një lloj xheli me çmim të lirë, i ngjashëm me vazelinën, dhe jo “sintol”, siç kishte deklaruar më parë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: