Moderatorja në Top Channel gënjen live në emision vëllain: Ik moj debile

Moderatorja në Top Channel gënjen live në emision vëllain: Ik moj debile

Ditën e sotme në “Goca dhe Gra”, teksa moderatoret luanin lojën më të famshme të Halloëeen “Trick or Treat” Fatma ka marrë si dënim që duhet të telefonojë dikë dhe ta trembë./pamjet meP0SHT

Moderatorja ka marrë në telefon të vëllain, të cilit I ka thënë se taksisti që po vinte në punë, është zënë dhe ajo është në mes të rrugës e mbyllur në makinë sepse ka frikë.

Kaq ka mjaftuar që ai të trembet dh eta pyes ku je, duke mbyllur telefonin me frazën: Prit se po vij!.

E ndonse mbylli telefonin, Fatma e ka marrë sërish ku e ka lajmëruar se është thjesht një rreng. Kaq ka mjaftuar që të dëgjohet nga ana tjetër e telefonit : “Ik moj debile!”.

Sigurisht që ka patur shumë batuta dhe humor më pas nga vajzat në studio./pamjet meP0SHT