Moderatorja nga Tirana e lë me ‘gishta në gojë’ Milaim Zekën

Politikani Milaim Zeka ishte i ftuar në emisionin “Pressing” në ABC Neës, aty ku ka lëshuar disa bat.uta dhe thum.bime, por te një ngacmim me moderatoren Einxhel Shkira, ka gjetur përgjigjen e menjëhershme.Teksa flitej për xhelo.zinë mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe anasj.elltas, sa i përket kombëtareve, Zeka tha se “Shqipëria ka xhe.lozi ndoshta për femrat që i kemi më të gjata ne në Kosovë” shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.