Moderatorja shqiptare i kap gjoksin live në emision të ftuarës (Video)

Para disa kohësh, në faqet rozë qarkulloi fotografia e Fatma Methasanit duke kapur gjo*sin e Roza Latit në një festë.Nuk kaloi shumë kohë dhe moderatorja e “Why Not” në Ora News iu hakmorr. Gjatë emisionit, Roza i kërkoi Fatmës që të mbyllte sytë.Aty erdhi e papritura! Roza Lati i kapi gjo*sin Fatma Methasanit shtype rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on e plote e cila po le nam ne rrjetet sociuale dhje me gjere ne te gjitha rrjetet dhe me gjere ne te gjitha rrjetet..