Momenti ekskluziv: Tomë Gashi, Nol Nushit: A i ke ngja nanës a motrës?

Pak më parë ka ndodhur një rr ahje në televizionin publik mes avokatit Tomë Gashi dhe anëtarit të PSD-së, Nol Nushi.

Ka qenë avokati Gashi ai i cili i është drejtuar aktivistit Nushi, duke e pyetur se “kujt i ka ngja nënës apo motrës”?“Ani si kush je ti, a je si nana jote, a je si motra jote a si kush je, pra kush je ti a je si nona a je si motra, kush je ti, a më tregon. Unë jam krenar që jam si djali jem , po ti kujt I ke ngja nënës apo motrës”, i ka thënë Gashi- Nushit..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME